Welkom
Congres Creativiteit in bedrijf
Donderdag 12 juni 2007 9.00 – 17.30 uur
In broedplaats het Volkskrantgebouw Wibautstraat 150 1091 GR Amsterdam
Creativiteit is essentieel voor een goede bedrijfsvoering. Het is een noodzakelijk ingrediënt bij  productontwikkeling, vraagsturing, kwaliteitszorg, strategievorming en klanttevredenheid. Creativiteit is ook leuk: het geeft plezier in het werk en het gevoel zelf iets bij te dragen.
Vanuit deze visie organiseert KaosServices het congres ‘Creativiteit in bedrijf’. Het congres is opgebouwd rond vele workshops, die speciaal voor het congres zijn ontwikkeld door creatieve experts in combinatie met organisatieprofessionals.
U kunt kiezen uit workshops voor persoonlijke ontwikkeling, en workshops waarin je als groep (team, organisatie) creatief wordt. Ontdek hoe u deze workshops kunt toepassen in uw eigen organisatie: bij teambuilding, management development of cultuurverandering.
Alle workshopleiders werken vanuit broedplaats het Volkskrantgebouw, of hebben nauwe banden met de creatieve gemeenschap in dit gebouw. Tot februari 2007 werd in het Volkskrantgebouw de krant van de volgende dag samengesteld, door talloze journalisten en redacteuren. Sinds juni 2007 is er een culturele hotspot ontstaan waar Amsterdam trots op is, met allerlei aantrekkelijke workshopruimtes en een café-restaurant op de 7e verdieping met fantastisch uitzicht over de stad.
U bent van harte welkom.